Empresa adherida

Empresa Adherida

EMPRESA ADHERIDA és una iniciativa dels Enginyers Industrials de Catalunya dirigida a les empreses amb enginyers en el seu equip. L'objectiu és establir una xarxa de relació entre les empreses i les institucions dels enginyers que ajudi les empreses en la seva projecció i els permeti l'accés a un ampli catàleg d'avantatges i serveis exclusius.

Si vols que la teva empresa sigui Empresa Adherida, contacta amb nosaltres.

emp.adherida@serveis.eic.cat
935 029 083

 

AVANTATGES

Visibilitat. Tingues presència als mitjans digitals i offline dels Enginyers Industrials (web, revista Fulls, reportatges propis ...). Promociona els teus productes o serveis a través del Promoempresa.
 

Cobertura. Beneficia't de la garantia de RCP que els Enginyers Industrials proporcionen als seus col.legiats.
 

Serveis. Gaudeix dels descomptes i serveis professionales i exclusius orientats a les empreses en les seves diferents àrees: tècnica i professional, recursos humans, màrqueting i comunicació i jurídica. 
 

Networking. Fomenta la relació entre les institucions dels Enginyers i les empreses, però també la relació i l'establiment de sinergies entre les pròpies empreses adherides.
 

Participació. Forma part i participa a les activitats de les Comissions, Subcomissions i Grups de Treball del Col.legi. Accedeix a actes i jornades exclusius: Diada de l'Enginyer, Enginyers Matí, Premi a la Millor Pràctica Empresarial.