Diada de l'Enginyer

La Diada de l'Enginyer és la festa institucional de l'Associació/Col·legi. Durant la festa es fa entrega de diversos premis i sempre hi ha lloc per al reconeixement a la trajectòria professional d'un enginyer industrial. A banda, el caire festiu que ha anat adquirint la festa en els darrers anys, fa que sigui un acte obert a grans i petits, per això en les darreres Diades de l'Enginyer podràs trobar fotografies on els fills o els néts dels enginyers també en són protagonistes.

La Diada de l'Enginyer 2018 se centra en els valors de la professió

Els Enginyers Industrials de Catalunya (EIC) van premiar CUPRA, la nova marca esportiva independent de SEAT, com a “Millor pràctica empresarial”, en el marc de la Diada de l’Enginyer celebrada ahir i on es van posar en relleu els valors de la professió. Per al president de la Generalitat, Quim Torra, “els valors dels enginyers els hem de fer nostres com a país”.

La Diada de l'Enginyer 2018 se centra en els valors de la professió

dimecres, 13 juny, 2018

Els Enginyers Industrials de Catalunya (EIC) van premiar CUPRA, la nova marca esportiva independent de SEAT, com a “Millor pràctica empresarial”, en el marc de la Diada de l’Enginyer celebrada ahir i on es van posar en relleu els valors de la professió. Per al president de la Generalitat, Quim Torra, “els valors dels enginyers els hem de fer nostres com a país”.

Els Enginyers Industrials celebren la Diada de l'Enginyer 2016

dijous, 30 juny, 2016

L'Associació i el Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya (AEIC/COEIC) han celebrat la Diada d'enguany en una edició centrada a dibuixar la figura de l'enginyer, a saber què fan, com són i què pensen aquests professionals. Aquesta trobada anual dels EIC es consolida un any més com un punt de trobada per al col·lectiu i com un reconeixement a la professió.

Diada 2014 "Around The World, vine i emporta't la maleta"

 
Un any més, el Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya, va celebrar la Diada dels Enginyers que va tenir lloc al Centre de Convencions Internacional de Barcelona. Tal i com deia el nom de l'acte, vam profitar per donar la volta al món acompanyats d'alguns dels enginyers que realitzen la seva tasca fora del nostre país. A més es van lliurar diversos premis, entre els que destaca el reconeixement a la trajectòria professional.
 

Diada 2013 "La Diada dels 150 anys"

Per celebrar els 150 anys d'història del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya, es va celebrar un especial a la Diada de l'enginyer que va tenir lloc al DHUB. Al llarg de l'acte es va fer un passeig pels 150 anys plens d’història i d’històries, i va ser també un cop d’ull al futur que les nostres institucions i els nostres professionals afronten. Amb la presència de Joan Vallvé i Joan Torras, respectius Degà i President del Col·legi, a més l'acte va estar presidit per Artu Más, President de la Generalitat.

Diada 2012, descobreix els colors de l'aigua!

Com cada any a les portes de l’estiu, arriba el dia perquè tots els enginyers i enginyeres industrials de Catalunya es puguin trobar en
el tradicional lliurament dels premis que atorguen les nostres institucions. I si hi ha un element que amb l’arribada de la calor es fa més
present i necessari, aquest és l’aigua. Per això, l’indret escollit per a la celebració d’enguany va ser el magnífic Museu de la Aigües  d’Agbar de Cornellà de Llobregat.

Especial Diada 2011 al Camp Nou

 

Un cop més, l'acte per celebrar la Diada dels Enginyers Industrials de Catalunya va estar ple de sorpreses i de sentiments a flor de pell. En aquesta ocasió l'indret escollit va ser ni més ni menys que l'estadi del Futbol Club Barcelona i, sense cap mena de dubte, una de les principals atraccions va ser la Copa de la Champions League, recentment guanyada per l'equip de futbol entrenat per Josep Guardiola.

Especial Diada 2010, una festa molt mediterrània

L’espectacular Hotel W de Barcelona, més conegut per hotel vela, va acollir la Diada dels Enginyers d’enguany. Com sempre, el motiu central de la festa més esperada pels enginyers industrials de Catalunya va ser el lliurament dels premis que reconeixen la tasca de col·legues, institucions i professionals.

Consulta l'especial Diada on trobaràs tota la informació sobre l'acte i els premiats i el reportatge fotogràfic.