Participar

L'Associació i el Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya hem mantingut sempre una clara voluntat de servei als enginyers industrials i a la societat.

La Toscana - 2019

Es troba al centre d'Itàlia i s'estén des dels Apenins fins al mar Tirrè. Els paisatges, el patrimoni artístic i les ciutats importants, començant per Florència, fan de Toscana una protagonista indiscutible en el panorama turístic mundial.

La Diada de l'Enginyer 2018 se centra en els valors de la professió

dimecres, 13 juny, 2018

Els Enginyers Industrials de Catalunya (EIC) van premiar CUPRA, la nova marca esportiva independent de SEAT, com a “Millor pràctica empresarial”, en el marc de la Diada de l’Enginyer celebrada ahir i on es van posar en relleu els valors de la professió. Per al president de la Generalitat, Quim Torra, “els valors dels enginyers els hem de fer nostres com a país”.

Sicilia - 2016

L'antiga Trinacria ha viscut al llarg de la seva història la successió de totes les civilitzacions que han dominat l'espai mediterrani. Ulisses i els seus mariners es van enfrontar amb Carabdis i Escila i el Ciclopi abans que els grecs colonitzessin el litoral i fundessin Siracusa, Agrigento o Taoromenion, símbols de l'hel·lenisme triomfant de la Magna Grècia.

Els Enginyers Industrials celebren la Diada de l'Enginyer 2016

dijous, 30 juny, 2016

L'Associació i el Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya (AEIC/COEIC) han celebrat la Diada d'enguany en una edició centrada a dibuixar la figura de l'enginyer, a saber què fan, com són i què pensen aquests professionals. Aquesta trobada anual dels EIC es consolida un any més com un punt de trobada per al col·lectiu i com un reconeixement a la professió.

Proposta creació grup de treball BIM - COEIC/AEIC

dimecres, 23 setembre, 2015

La Comissió de Construcció vol posar en marxa un Grup de Treball sobre BIM (Building Information Modeling). Us animem a participar-hi. 

La tecnologia BIM és qualsevol solució tecnològica que participa en la creació i gestió dels models BIM al llarg del cicle de vida de les construccions –planificació, disseny, construcció, ús, manteniment i deconstrucció-.