Compra de normes

Contacte

Tel. 93 502 90 92
norma@infocentre.eic.cat

 
Servei que gestiona l'adquisició del text complet de les normes tècniques de qualsevol país, internacionals o d'associacions sectorials.
 
Les normes es subministren preferentment en format PDF.
 
Aquest servei s'ofereix a partir de l'acord de l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya amb AENOR. També es proporcionen les publicacions editades per AENOR.
 
Els enginyers industrials col·legiats poden gaudir d'un descompte del 30% en la compra de normes UNE, i del 25% en la compra de publicacions AENOR. 
 

Serveis addicionals

  • Consulta les normes UNE sense necessitat de desplaçaments a les oficines de l’Associació/Col·legi.
    Un cop omplis la comanda corresponent es procedirà a donar-te d'alta a l'àrea privada del CGCOII amb accés a AENORmás en un termini màxim de 3 dies. Rebràs un correu electrònic de notificació quan estigui actiu amb l’usuari i contrasenya i un altre amb el manual de funcionament.
  • Consulta del text complet de tota la col·lecció de normes UNE a l'Espai de consulta a la 4ª Planta de la seu central del Col·legi de Barcelona i a les Demarcacions del Col·legi.
  • Resolució de dubtes sobre dates de publicació de les normes, equivalències internacionals, vigències, etc. Servei Consulta a l'expert.