Serveis de normativa

Consulta les condicions preferents per als enginyers associats/col·legiats. Cal donar-se d’alta als serveis.

Contacte

Tel: 93 502 90 91 - normativa@infocentre.eic.cat

Legislació

DL Plus: Novetats, accés a la legislació, gestió de requisits legals i tasques, aplicables a la teva empresa en medi ambient, riscos laborals, seguretat de les instal·lacions i qualitat dels productes i serveis, per a empreses certificades en EMAS, ISO 14.001, ISO 9001 i OHSAS. Actualització mensual.

DL Abstract: Novetats i accés a la legislació vigent, aplicable a les empreses, productes i serveis. Actualització mensual.

Normes Tècniques

NT Plus: Servei de manteniment de la col·lecció de referències de normes que utilitzes a la teva empresa en els processos, productes o serveis. Actualització mensual.

NT Alert@: Novetats i accés a la base de dades que permet conèixer les normes editades, modificades i anul·lades i la seva equivalència. Actualització mensual.

Marcatge CE: Novetats i accés a tota la normativa de Marcatge CE: Directives, referències de les normes harmonitzades i informació complementària.

Continguts

Continguts: Desenvolupament de continguts digitals, preferentment en l’àmbit de la normativa, per a portals d’internet, intranets, organismes o col·lectius.